Šentvid pri Stični 144a, 1296 Šentvid pri Stični
+386 41 654 214

O Nas

ZGODBA O PRVEMU SMARTU

S temi prikupnimi malčki sem se prvič srečal že leta 2005 in sicer kot voznik vozila za prevoz avtomobilov. Takoj sem se zaljubil v njih, nisem si pa niti v sanjah predstavljal, da mi bodo postali tako pri srcu.
Prvega sem kupil leta 2011. Vožnja in iskanje parkirišča z njim v mestu me je dnevno navduševala.
Prišel je čas za servis. Toda komu ga zaupati, da ga »poservisira«. Vsi so se ga izogibali, saj vozilo nikomur ni bilo poznano. Odločil sem se, da se servisa lotim sam. S svojim znanjem in radovednostjo sem se na prosto soboto lotil menjave olja in filtrov.Servis je bil uspešno opravljen. Moja raziskovalna žilica pa mi ni dala miru in sem nadaljeval z menjalnikom. Bil je namreč polavtomatski in predelal sem ga v avtomatskega… Uspešno.
Tudi to mi še ni bilo dovolj, lotil sem se predelave notranjosti. S pomočjo tapetnika in svoje iznajdljivosti sem v celoti predelal notranji interier.
Postal je unikat.
Leta 2013 sem se z njim prvič udeležil svetovnega srečanja smartov "Smart Times" v švicarskem Luzernu. Med množico udeležencev se je veliko število obiskovalcev zaustavilo pri mojem smartu ter ga z zanimanjem in navdušenjem občudovalo. Takrat sem se pričel zavedati, kaj želim v življenju početi.
Do sedaj sem razvozlal mnogo "nerešljivih" ugank in pripomogel k temu, da se smarti vrnejo nazaj na cesto.
Sedaj smo kot tim SMARTIST na voljo tudi vam za karšnekoli informacije o samem smartu, nakupu, vzdrževanju, predelavi, dodelavi...